Afgesloten in 2018

28 januari 2019

Samenwerken Waterlicht in en buiten de regio.

Waterlicht start medio januari 2022 op de woensdag van 11.00 tot 13.00 uur in het zwembad Almere Poort. Nadere informatie en startdatum volgt hier!

Tijdens de laatste reeks duikavonden bij Sherpa in 2018 werden wij onverwacht verrast door het verrichten van noodzakelijk onderhoud aan ons bad gedurende de hele maand november!

Dientengevolge werd er door enige leden besloten om deze reeks over te slaan. Gelukkig konden we met de rest uitwijken naar het nieuwste zwembad in Almere, Poort. Werkelijk een prachtig bad en te bekijken op  https://www.optisport.nl/almerepoort voor nadere informatie. Het is onze Waterlichtjes in bad Poort goed bevallen op de vrijdagavond van 21 tot 22 uur. Op zich is de afstand per auto of taxi naar het bad vanaf het verkeersplein Eemnes A1 en A27 binnen 15 minuten te overbruggen. Waterlicht ondersteunde tot eind 2020 ‎de onderwatersportvereniging AGAdivers met het innemen van mensen met een beperking die graag de onderwatersport willen gaan bedrijven in Almere eo. Bij Sherpa blijven we in overleg nog duik- en snorkelclinics verzorgen op aanvraag. Neem daarvoor contact met ons op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s