Sponsoren

Sponsor worden, hoe werkt dat?

Waterlicht wordt gesponsord door verschillende stichtingen en organisaties die de sport toegankelijk willen maken voor mensen met een beperking, maar ook door particuliere bedrijven en overige sympathisanten van Waterlicht. De activiteiten zelf draaien volledig op het enthousiasme van de vrijwilligers en de vrije tijd die zij kunnen besteden aan het organiseren en geven van de cursussen. Financiële bijdragen van sponsors en sympathisanten zijn een absolute voorwaarde om door te kunnen gaan met onze activiteiten.

Mocht u ons belangrijke werk financieel willen steunen, maak dan uw bijdrage over op rekeningnummer NL69INGB0004830930 onder vermelding van Sponsor Waterlicht.

Het volgende mailtje met foto kregen we van de vrouw van Ron, een begeleider van het eerste uur:
Ron heeft de cheque in ontvangst genomen van Sinterklaas. De mensen van Keer op Keer hadden het erg gezellig gemaakt met hapjes en drankjes. Er werden zes cheque’s uitgedeelt van 1500 euro aan verschillende projecten. Echt geweldig 
dat een kringloopwinkel zoveel geld heeft weggegeven. groetjes Iloon

Van de kringloopwinkel XopX in Heiloo hebben we 1500 euro gekregen voor de stichting Waterlicht. Hiermee kunnen we nieuwe dingen aanschaffen. Wij zijn heel blij met het geld en zullen het zeker goed gaan gebruiken. Hierbij bedanken we XopX nogmaals heel hartelijk.